Mystery Ranch

Bra ryggsäckar uppstår inte från ingenting. De utvecklas under lång tid. Mystery Ranchs rötter kan härledas ungefär 30 år tillbaka i tiden. Grundaren till företaget Dana Gleason startade sin karriär som reparatör av friluftsutrustning . Han fortsatte därefter med att skapa företaget Dana Design, ett företag vars produkter fortfarande är erkänt hållbara och med banbrytande bärsystem. K2 Coporation köpte Dana Design 1995 och Dana grundade sedermera Mystery Ranch år 2000 för att ytterligare förbättra och finslipa ryggsäckar och bärsystem.

Mystery Ranch ryggsäckar kommer från en idé. Idén fortsätter därefter till tillverkningen av ett flertal prototyper som noggrant utprovas av olika testpersoner. Efter deras feedback tillverkas nya prototyper för nya tester och så fortsätter det tills Mystery Ranch har uppnått sina högt ställda krav.  På detta sätt skapas en ryggsäck av högsta kvalité som du kommer att känna dig nöjd med under år av användande.

Danas designfilosofi är enkel: tillverka bekväma, slitstarka ryggsäckar för personer som är beroende av sin utrustning oavsett om du är militär med tung radioutrustning  eller på väg till ditt viktiga affärsmöte.

Mystery Ranch strävar kontinuerligt efter att förfina sina produkter genom att ständigt söka efter bättre material, bättre design och inte minst genom att lyssna på feedback från sina kunder!

www.mysteryranch.com

 
Ladda ner
Produktkatalog 2016